Vă rugăm să ne lăsaţi feedback-ul Dvs., folosind formularul de mai jos.

Vă mulţumim 🙂

Lăsaţi un mesaj

*

6 răspunsuri la “Feedback”

  • GAvril:

    As dori sa ma lamuriti in legatura cu faptul daca asigurati transport,daca albumul foto este pentru fiecare elev in parte si daca faceti poze atunci cate dintre ele sunt incluse in pret si sub ce forma digital sau fizice.
    As fi recunoscatoare daca ati raspunde intr-un timp cat mai scurt.Multumesc.

    • alex:

      Buna,

      Transportul este inclus, nu am mai precizat asta in pachete deoarece mi se pare normal sa fie asa. Albumul foto este pentru fiecare elev in parte, iar modelul de album, diploma, invitatii profesori etc., vor fi alese la semnarea contractului. In functie de pachet, sunt incluse servicii foto si servicii video, iar incepand cu pachetul de 40 de lei, fiecare elev va primi cate un dvd cu filmarea si cate un dvd cu fotografiile, ambele personalizate, acestea fiind puse intr-o carcasa de asemenea personalizata (deci sunt in format digital).

      Cu stima,
      Enjoy Events

  • Cosmina:

    Buna seara! As dori sa stiu daca in pachetul Standard Plus intra si costul pentru transport si daca fiecare elev primeste cate un dvd.
    Va multumesc!

    • alex:

      Buna seara,

      La orice pachet este inclus si transportul, si da, incepand cu pachetul Standard Plus fiecare elev va primi doua dvd-uri personalizate, unul cu filmarea si unul cu fotografiile, acestea fiind puse intr-o carcasa dubla de asemenea personalizata. Va multumesc pentru interesul acordat.

  • Anca Balinisteanu:

    As vrea sa stiu daca suntem in jur de 200 de elevi, am putea primi ceva reduceri ?

    • alex:

      Buna ziua,

      Bineinteles ca puteti beneficia de reduceri. Vedem ce pachet veti alege si in functie de acesta vom afla si cat este reducerea.

      O zi buna,